Designmuseets Venner inviterer hvert år medlemmer til en lang række arrangementer

Et af Venneforeningens vigtigste formål er at samle medlemmerne og holde dem orienteret om museets virke og udviklingen inden for kunstindustri, kunsthåndværk og design.

Derfor organiserer Venneforeningen hvert år 8-10 arrangementer med udgangspunkt i museets løbende udstillinger og events samt i andre udstillinger, værkstedsbesøg og mindre udflugter om disse emner. Vi fokuserer på såvel spændende nyheder som klassiske kendinge samt interviews og diskussioner med udøvende designere/kunsthåndværkere, kunsthistorikere og journalister. Hvert år er der herudover generalforsamlingen samt det traditionelle julearrangement.

Onsdag 2. december 2020

At folde verden i papir – en arkitektur- og designmetode

Foredrag og workshop ved Poul Christiansen, middag med vin samt musikalsk indslag i Designværkstedet kl. 16 – ca. 20.

Tirsdag 12. januar

Iscenesat natur og liv

Besøg på udstillingen Iscenesat natur og liv på Willumsens Museum. Udstillingen viser værker af Ernst Ludwig Kirchner og J.F. Willumsen, hvor vi specielt har fokus på de tekstile værker.
Museumsdirektør Lisbeth Lund og museumsinspektør Anne Gregersen viser rundt i udstillingen, og efterfølgende holder museumsinspektør Kirsten Toftegaard, Designmuseet, foredrag om kunstneriske billedtæpper.

Torsdag 15. april

Besøg på Det Kongelige Lapidarium

Besøg på Det Kongelige Lapidarium. Professor og billedhugger Morten Stræde vil guide os gennem et udvalg af de mere end 350 kongelige skulpturer fra 1500-1700 tallet, som museet opbevarer.