Designmuseets Venner inviterer hvert år medlemmer til en lang række arrangementer

Et af Venneforeningens vigtigste formål er at samle medlemmerne og holde dem orienteret om museets virke og udviklingen inden for kunstindustri, kunsthåndværk og design.

Derfor organiserer Venneforeningen hvert år 8-10 arrangementer med udgangspunkt i museets løbende udstillinger og events samt i andre udstillinger, værkstedsbesøg og mindre udflugter om disse emner. Vi fokuserer på såvel spændende nyheder som klassiske kendinge samt interviews og diskussioner med udøvende designere/kunsthåndværkere, kunsthistorikere og journalister. Hvert år er der herudover generalforsamlingen samt det traditionelle julearrangement.

ONSDAG DEN 8. JUNI 2022

Nyopstilling af Axel Heines tabatierer

Allerede inden Designmuseum Danmarks officielle genåbning byder museumsdirektør Anne Louise Sommer og museumsinspektør Trine Halle ’Vennerne’ inden for til en eksklusiv fremvisning af rum 13, der er den lille udstillingssal ved siden af Portrummet i Amaliegadefløjen, hvor vi skal se nyopstillingen af Axel Heines samling af tabatierer.

Digital gengivelse af montre i det kommende Designmuseum til Axel Heines samling af tabatierer fra 1700-tallet. Tegnet af Joe Menzie.

udsat til 2022

Hofjuvelerens julebestik

I den søde juletid dækker mange familier i ind- og udland op med hofjuveler Michelsens forgyldte dessertskeer og -gafler med farvestrålende, emaljerede skafter.