Designmuseets Venner inviterer hvert år medlemmer til en lang række arrangementer

Et af Venneforeningens vigtigste formål er at samle medlemmerne og holde dem orienteret om museets virke og udviklingen inden for kunstindustri, kunsthåndværk og design.

Derfor organiserer Venneforeningen hvert år 8-10 arrangementer med udgangspunkt i museets løbende udstillinger og events samt i andre udstillinger, værkstedsbesøg og mindre udflugter om disse emner. Vi fokuserer på såvel spændende nyheder som klassiske kendinge samt interviews og diskussioner med udøvende designere/kunsthåndværkere, kunsthistorikere og journalister. Hvert år er der herudover generalforsamlingen samt det traditionelle julearrangement.

TIRSDAG DEN 28. NOVEMBER 2023

Lisbet Friis’ tekstilkunst og julemiddag

’Vennernes’ julemiddag 2023 indledes med et foredrag af Danmarks store tekstilkunstner Lisbet Friis, der vil fortælle om sit kunstneriske virke og værk – i al sin bredde. Det sker i anledning af, at Designmuseum Danmark netop i år har erhvervet Lisbet Friis’ værk Archive of Handprinted Textiles qua en donation fra Ny Carlsberg Fondet. Vi håber at kunne udstille værket under foredraget.

Lisbet Friis med værket Archive of Handprinted Textiles