Designmuseets Venner inviterer hvert år medlemmer til en lang række arrangementer

Et af Venneforeningens vigtigste formål er at samle medlemmerne og holde dem orienteret om museets virke og udviklingen inden for kunstindustri, kunsthåndværk og design.

Derfor organiserer Venneforeningen hvert år 8-10 arrangementer med udgangspunkt i museets løbende udstillinger og events samt i andre udstillinger, værkstedsbesøg og mindre udflugter om disse emner. Vi fokuserer på såvel spændende nyheder som klassiske kendinge samt interviews og diskussioner med udøvende designere/kunsthåndværkere, kunsthistorikere og journalister. Hvert år er der herudover generalforsamlingen samt det traditionelle julearrangement.

Torsdag 27. OKTOBER

KERAMIK SOM TEKSTIL PÅ TEKSTIL SOM KERAMIK

Besøg på udstillingen ’Keramik som tekstil på tekstil som keramik’ på ’Udstillingssted for Tekstil’, hvor Anne Fabricius Møller, som driver udstillingsstedet og er stoftrykker og kunsthåndværker, vil fortælle os om stedet, ideen bag udstillingen og værkerne, hvor keramikken har referencer til tekstil og tekstilerne referencer til keramik.

Torsdag 10. November

Hvor bevæger dansk design sig hen?

Og hvor kommer ideer og inspiration fra? Designmuseets Venner har inviteret to af Danmarks mest markante, yngre designfirmaer – nemlig ’Wang & Söderström’ samt ’Slaatto Design’ – til at præsentere sig og fortælle om deres syn på ovenstående spørgsmål. Efter hver præsentation vil der være debat og spørgsmål fra salen til designerne.

Tirsdag 22. November

Besøg Fritz Hansens 150-års jubilæumsudstilling

Designmuseets Venner får helt ekstraordinært mulighed for at besøge Fritz Hansen og se deres særudstilling i anledning af virksomhedens 150-års jubilæum: ’SHAPING THE EXTRAORDINARY. Celebrating 150 years and beyond’.