Design museets venner inviterer hvert år på en til to rejser

Et af Venneforeningens vigtigste formål er at samle medlemmerne og holde dem orienteret om udviklingen inden for kunstindustri, kunsthåndværk og design.

Det gør vi bl.a. ved at arrangere en eller to større rejser hvert år, hvor deltagerne er sammen 3-6 dage og får lejlighed til uddybende diskussioner og samvær. Rejserne går til steder, hvor de færreste normalt kommer, og med arrangerede besøg med omvisninger og formidling af kyndige fagfolk. Vi har i de seneste 5-6 år bl.a. besøgt Vizenca, Skt. Petersborg, Potsdam, Krakow, Bruxelles, Gent og Brügge.

Mandag den 13. – fredag den 17. maj 2024

Rejse til Wien

Årets vennerejse går til Wien. Byen rummer så meget kunst og kultur, så vi må koncentrere blikket. Og her har vi valgt at lægge vægt på det tidlige 1900 tal med Wienersecessionen, Wiener Werkstätte og kunstnere som Gustav Klimt, Oskar Kokoschka og Egon Schiele og arkitekter som Josef Hoffmann og Adolf Loos. Det var en meget frugtbar og spændende periode indenfor kunst, kunsthåndværk, design og arkitektur. Som fik en stor betydning for udviklingen af resten af århundredets kunst.

Rejsen er pt overtegnet.

LÆS INVITATION, TILMELD OG BETAL HER

PROGRAM