Sara Martinsen – designer and maker

1. Marts. 2022

På en iskold solskinsdag mødtes Vennerne ved Sophienholm for at besøge Sara Martinsen i Norske Hus, som ligger på en skråning i skoven 10 minutters gåtur fra Sophienholm.

Sara har i øjeblikket et tildelt arbejdsophold i Norske Hus. Her modtog hun os i sit atelier med ild i pejsen og en storslået udsigt over Bagsværd Sø. Vi var omgivet af mange af de spændende naturmaterialer, som Sara arbejder med i sine værker. Kenaf, tørrede vinstokke og gletchermel er nogen af de helt specielle naturmaterialer, som Sara fortalte levende og engageret om. Vi fik lov at føle og røre de mange materialer, som er hængt op på vægge og ned fra loft i Norske Hus.

Kaffe og croissanter blev indtaget, mens mange interesserede spørgsmål blev stillet og besvaret. Efter et par timer var det tid til at slutte besøget – selvom det ene spørgsmål med besvarelse efter det andet satte endnu flere i gang.

 

Hanne Dalsgaard.