Vennerne hørte om dansk design og arkitektur i 1700-tallet på Fredensborg slot
15. JUNI 2023
Designmuseets festsal dannede de perfekte rammer for arkitekt MAA og kunsthistoriker Henriette Linnemann spændende foredrag om, hvordan 1700-tallets danske design og arkitektur ytrer sig i Fredensborg Slot.

Vennerne trodsede konkurrencen fra det vidunderlige sommervejr, Folkemødet og CopenHell og tilbragte i stedet et par timer med at lytte til Henriettes fantastiske fortælling om, hvordan udviklingen i 1700-tallets stilarter har påvirket både Fredensborg slot og den danske arkitektur og dansk design. Henriette krydrede sin fortælling med interessante referencer til kongefamilien og tidens politiske strømninger, som havde stor betydning for tidens design og arkitektur.

Tak til Henriette og Designmuseet for en interessant eftermiddag!

 

Eva Esmarch